Sociaal met taal - werkboek Bekijk groter

Sociaal met taal - werkboek

Inburgeren met waardevolle gesprekken

9789046908549

Verkrijgbaar

Werkboek bij Sociaal met taal, een methode voor inburgering die inspeelt op thema’s, vragen, conflicten en pijnpunten die dicht bij de ervaringen en belevingswereld van de inburgeraars staan.

Meer details

29,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2022, 1ste druk
Bindwijze werkbladen A4
Aantal pagina's 144p.

Meer informatie

Sociaal met taal is geschreven om je te helpen met inburgeren. Je leert om te praten over onderwerpen die jij belangrijk vindt, zoals je gezondheid, vrijheid van religie en opkomen voor jezelf. Je eigen taal en je behoeften en ervaringen staan hierbij centraal. Deze manier zorgt ervoor dat je snel kunt participeren in de Nederlandse samenleving én sneller Nederlands leert.

In Sociaal met taal – werkboek vind je werkbladen. Je kunt deze invullen, uit het boek halen en gebruiken om een eigen portfolio maken. Achter in het boek vind je knipkaartjes. Bij het gebruiken van de werkbladen kun je hulp vragen aan de mensen in je omgeving. Denk bijvoorbeeld aan je gezin, een huisgenoot of een buurvrouw.

Sociaal met taal – werkboek hoort bij het boek Sociaal met taal voor begeleiders.

Gerelateerde titels

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Christa Nieuwboer

Christa Nieuwboer is senior onderzoeker op het gebied van jeugd- en opvoedingsondersteuning en werkt als lector bij Avans Hogeschool.


Van dezelfde auteur:

Rogier van ’t Rood

Rogier van ’t Rood is senior consultant op het gebied van participatieve benaderingen in het onderwijs. Hij is verbonden aan het masterprogramma ‘Youth, Education and Society’ van de Universiteit Utrecht.