KlasNL - woordentrainer Bekijk groter

KlasNL - Nederlands leren naar A2 - woordentrainer

9789046907375

Verkrijgbaar

Woordentrainer bij KlasNL cursusboek 1 en 2. Leer 1000 nieuwe woorden met woordenschatoefeningen en woordenlijsten.

Meer details

16,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2021, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 112p.

Meer informatie

In KlasNL - Nederlands leren naar A2 - Woordentrainer staan de woordenschatoefeningen en woordenlijsten waarmee de cursisten kunnen werken aan hun productieve woordenschatkennis. In deze woordentrainer leren de cursisten 1000 nieuwe woorden. Deze selectie is gebaseerd op de meest frequente en relevante Nederlands woorden. Zo beheersen ze aan het einde van KlasNL -  Nederlands leren naar A2 2000 woorden.
In de Woordentrainer vind je twee soorten woordenlijsten: alfabetische lijsten per les en een lijst waarin de woorden van alle twaalf lessen van KlasNL - Nederlands leren naar A2 in alfabetische volgorde zijn opgenomen. Daarnaast vinden de cursisten in de Woordentrainer alle productieve woordenschatoefeningen, die ze zelfstandig buiten de les kunnen maken. De receptieve woordenschatoefeningen staan op de website bij de leergang. Aan het einde van de Woordentrainer staat een lijst met onregelmatige werkwoorden.
Deze woordentrainer hoort bij KlasNL - Nederlands leren naar A2 - cursusboek 1 en 2 en is NIET zelfstandig te gebruiken.

Gerelateerde titels

Auteurs


Fouke Jansen

Fouke Jansen is opgeleid als taalwetenschapper en NT2-docent. Ze ontwikkelt leermiddelen voor het NT2-onderwijs.