Beter Nederlands - De verdieping Bekijk groter

Beter Nederlands - De verdieping

Grammatica voor anderstaligen

Verkrijgbaar

Grammatica voor cursisten vanaf niveau B1 binnen het Europees Referentiekader. Geschikt voor anderstaligen die minstens enkele jaren voortgezet onderwijs hebben gehad.

Meer details

19,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2018, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 172p.

Meer informatie

Anderstaligen die het Nederlands al aardig onder de knie hebben, blijven vaak met vragen zitten over de grammatica waarop zij in een basiscursus geen antwoord krijgen. Beter Nederlands is een serie oefenboeken die uitleg geeft bij specifieke grammaticale problemen.

Beter Nederlands - Een inleiding behandelt de grammatica vanaf niveau A2. Beter Nederlands - De verdieping biedt verdieping vanaf niveau B1.

Beter Nederlands - De verdieping is de herziene druk van Beter Nederlands 1 en Beter Nederlands 2. De theorie en de antwoorden bij de oefeningen uit het boek stonden voorheen in het boek en zijn in deze nieuwe druk verplaatst naar de bijbehorende website. Daarnaast zijn de voorbeelden in het boek, waar nodig, aangepast.

Beter Nederlands behandelt de grammatica voor cursisten vanaf niveau B1 binnen het Europees Referentiekader. Het boek is geschikt voor anderstaligen die minstens enkele jaren voortgezet onderwijs hebben gehad.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Dina Bouman-Noordermeer

Dina Bouman-Noordermeer zette voor roc Albeda College, in samenwerking met de Erasmus Universiteit, de cursus voor buitenlandse studenten op die naar het staatsexamen NT2, programma II leidt en was beoordelaar van de staatsexamens NT2.


Marilene Gathier

Marilene Gathier heeft haar eigen taalbureau De Taalvraag. Hier werkt zij als educatief auteur, taaltrainer en -adviseur Nederlands.


Erica Griffioen

Erica Griffioen werkt als vrijwilliger bij De Taalvraag in Rotterdam.


Rita Rutten

Rita Rutten werk als beleidsadviseur voor het Middelbaar Onderwijs.