Beter Nederlands - De verdieping


Nederlands | 14-02-2018 |

9789046906002

Paperback / softback


€ 19,50

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro




Tekst achterflap

Anderstaligen die het Nederlands al aardig onder de knie hebben, blijven vaak met vragen zitten over de grammatica waarop zij in een basiscursus geen antwoord krijgen. Beter Nederlands is een serie oefenboeken die uitleg geeft bij specifieke grammaticale problemen.

Beter Nederlands - Een inleiding behandelt de grammatica vanaf niveau A2. Beter Nederlands - De verdieping biedt verdieping vanaf niveau B1.

Beter Nederlands - De verdieping is de herziene druk van Beter Nederlands 1 en Beter Nederlands 2. De theorie en de antwoorden bij de oefeningen uit het boek stonden voorheen in het boek en zijn in deze nieuwe druk verplaatst naar de bijbehorende website. Daarnaast zijn de voorbeelden in het boek, waar nodig, aangepast.

Beter Nederlands behandelt de grammatica voor cursisten vanaf niveau B1 binnen het Europees Referentiekader. Het boek is geschikt voor anderstaligen die minstens enkele jaren voortgezet onderwijs hebben gehad.

Dina Bouman-Noordermeer zette voor roc Albeda College, in samenwerking met de Erasmus Universiteit, de cursus voor buitenlandse studenten op die naar het staatsexamen NT2, programma II leidt en was beoordelaar van de staatsexamens NT2. Marilene Gathier heeft haar eigen taalbureau De Taalvraag. Hier werkt zij als educatief auteur, taaltrainer en -adviseur Nederlands. Erica Griffioen werkt als vrijwilliger bij De Taalvraag in Rotterdam. Rita Rutten werk als beleidsadviseur voor het Middelbaar Onderwijs.

Details

EAN :9789046906002
Auteur: 
Uitgever :Coutinho
Publicatie datum :  14-02-2018
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :240 mm
Breedte :171 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :300 gr
Status : Bestelbaar