Kijk op Nederland Bekijk groter

Kijk op Nederland

Voorbereiding op het KNM-examen

9789046905210

Verkrijgbaar

Cursus Nederlands voor laagopgeleide en net-gealfabetiseerde anderstaligen, die zich voor willen bereiden op het onderdeel KNM van het inburgeringsexamen. Met online extra cursusmateriaal en docentenhandleiding.

Meer details

39,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2016, 3de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 260p.

Meer informatie

Voor cursisten met een laag taalniveau of langzaam leertempo is het moeilijk om zich voor te bereiden op het onderdeel KNM van het inburgeringsexamen. Veel leermiddelen zijn niet op hun taalvaardigheid afgestemd.

Met Kijk op Nederland is het mogelijk om al vanaf niveau A1-min te werken aan KNM. Door de eenvoudige taal, het beeldmateriaal en de schema’s kunnen cursisten de nodige kennis verwerven zonder lange teksten te lezen. Zij maken zich de stof eigen door vragen te beantwoorden en door veel te herhalen.

De website bij het boek bevat audio, woordoefeningen, examentraining en een docentenhandleiding.

Deze derde, herziene druk is geactualiseerd en sluit geheel aan op de eindtermen van het nieuwe KNM-examen. Bij de hoofdstukken zijn lees-, luister- en schrijfoefeningen opgenomen rond het thema van het hoofdstuk. De handleiding is verder uitgewerkt, zodat ook niet-professionele docenten en taalcoaches hun cursisten goed kunnen begeleiden.

Kijk op Nederland is geschikt voor laagopgeleide en net-gealfabetiseerde anderstaligen, die zich voor willen bereiden op het onderdeel KNM van het inburgeringsexamen.

Auteurs

Robert de Boer

Robert de Boer is docent Engels en Nederlands als tweede taal. Hij werkte hiervoor ook als docent inburgering bij Quality Communication in Barneveld.