Prozac & gezelschapsdieren Bekijk groter

Prozac & gezelschapsdieren

9789464519105

Verkrijgbaar

Een gedeeld prozadebuut van tigra & tochthond. Tweemaal dertig verhalen. Welkom in een wereld vol slechte manieren en ongepaste nostalgie.

Meer details

19,90 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Fluxenberg
Jaar van uitgave 2022
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 72p.

Meer informatie

tigra & tochthond slaan de handen in elkaar voor een gedeeld prozadebuut, prozac & gezelschapsdieren, een bundel van tweemaal dertig verhalen. De auteurs heten u van harte welkom in hun wereld vol slechte manieren en ongepaste nostalgie.

Auteurs

Kimme Tigra

Kimme Tigra (1985) schrijft zeer korte verhalen (zkv’s) die vaak gaan over katten, seriemoordenaars en haar jeugd. Na een opleiding Literaire Creatie aan het conservatorium van Kortrijk begon ze deel te nemen aan open mic's en voorleesavonden. Ze verscheen al op podia van onder andere De Sprekende Ezels, Droef, Kinky Star, Slam the Tea, Ballonnenvrees en Auw La. Elke woensdag post ze een zkv op haar Instagrampagina Kimmetigra. Ze woont samen met vier katten, een hond en een huisgenoot. In het echte leven heet Kimme Tigra gewoon Kim Lefevre. Zij woont en werkt in Kortrijk.


K.RJ Tochthond

K.RJ Tochthond (1986) is schrijver, muzikant, performer en verhalenverteller. Sinds jaar en dag schrijft hij korte verhalen en kleine liedjes, organiseert en performt hij op allerlei events. In 2021 maakte hij de cabaretvoorstelling de man die zijn eigen huisdier werd. Naast dat alles is K.RJ Tochthond toegewijd vader, echtgenoot en minnaar. Om dat te kunnen bekostigen, heeft hij nog steeds een kantoorjob, en gelukkig maar. In het echte leven heet K.RJ Tochthond gewoon Ken Van Roose. Hij woont en werkt in Gent.