Drie Sterke Vrouwen Bekijk groter

Drie Sterke Vrouwen

9789075175929

Verkrijgbaar

Naar een Japans volksverhaal. Een verhaal over veerkracht, wilskracht en de kracht van de verbeelding.

Meer details

16,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Bebuquin
Jaar van uitgave 2021
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 36p.
Extra prentenboek - 21 x 21 cm

Meer informatie

Spierballen en een dikke nek, dat zijn de grootste troeven van de beroemde worstelaar Eeuwige Berg. Als de koning hem uitnodigt om deel te nemen aan een worstelwedstrijd, is hij al zeker van zijn overwinning. Tot hij Malala, Razanna en de oude Anna tegenkomt, die tot zijn grote verbazing véél sterker zijn dan hijzelf... Zij leren hem alles over veerkracht, wilskracht en de kracht van de verbeelding.
Naar een Japans volksverhaal.

Opgedragen aan de Russische journaliste en mensenrechtactiviste Anna Politkovskaja (1958-2006), de Palestijnse verpleegster Razan al-Najjar (1997-2018), en de Pakistaanse kinderrechtenactiviste Malala Yousafzai (1997).

Uitgave i.s.m. walpurgis

Auteurs

Judith Vindevogel

Judith Vindevogel is oprichter en bezieler van walpurgis. Ze maakt muziektheater, zingt, schrijft en geeft les. Samen met Ingrid Godon maakte ze het luisterboek Prinses Turandot.


Sarah Yu Zeebroek

Sarah Yu Zeebroek tekent en maakt muziek. Ze publiceerde in tijdschriften en werkt zowel vrij als in opdracht. Ze speelt muziek in haar eigen band Hong Kong Dong. Ze illustreerde eerder twee boeken van De Piepkes: Hoeraar! en Manifeest!


Persartikels

De Morgen - Zeno (27-28-11-2021) - Sinterklaastips: de mooiste prentenboeken voor alle leeftijden – bespreking - lezen