Gouden Appels Bekijk groter

Gouden Appels

9789075995169

Verkrijgbaar

Peter Paul Rubens, op het hoogtepunt van zijn carrière, gaat op zoek naar een nieuwe echtgenote. De meester door een verrassende vrouwelijke blik.

Meer details

6,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij overige uitgevers
Jaar van uitgave 2021
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 40p.
Extra 10 x 15 cm - uitgeverij Amerika

Meer informatie

In Gouden Appels volgt Leen Huet Peter Paul Rubens. Op het hoogtepunt van zijn artistieke en politieke carrière gaat hij op zoek naar een nieuwe echtgenote. We zien de meester door een verrassende vrouwelijke blik.

Met omslagtekeningen van Anne-Mie Van Kerckhoven

Gerelateerde titels

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Leen Huet

Leen Huet (Hoogstraten, 1966) is auteur van romans, literaire non-fictie en essays. Ze studeerde Kunstgeschiedenis en Wijsbegeerte (KU Leuven). Na haar studies verbleef ze een tijdlang in Firenze (Italië). Sinds 1991 woont ze in Leuven.
Kunst en literatuur zijn haar belangrijkste thema’s en inspiratiebronnen. Als geen ander weet Leen Huet haar bewondering voor zowel de grote meesters, bizarre kunstenaars en vergeten schrijvers op de lezer over te dragen.
Ze publiceerde bijdragen in De Morgen (columns Oud papier [over haar ontdekkingen op de tweedehandsboekenmarkt] en Rafels), De Standaard, Knack (column en blog), Stripgids (met onder andere een rubriek over opmerkelijke vrouwelijke stripfiguren), het Nieuw Wereldtijdschrift (met een reeks over bizarre schilderijen in de Belgische musea), De Brakke Hond, Dietsche Warande & Belfort, De Gids, Kunst en Cultuur, Surplus, Zacht Lawijd, Openbaar Kunstbezit Vlaanderen.
(Foto: Rob Stevens)