Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten

Quotes | Naima Charkaoui - Het opengrenzenmanifest

Datum:

Van 09-12-2021 19:30 tot 09-12-2021 21:00

Beschrijving:

In Het opengrenzenmanifest onderzoekt Naima Charkaoui misschien wel een van de laatste taboes in onze westerse wereld. Ze fileert de vele slechte argumenten die het discours tegen open grenzen bepalen en brengt het perspectief van de slachtoffers van dit beleid in het debat.

Elke maand haalt Tina De Gendt voor Quotes een aantal opmerkelijke citaten uit een spraakmakend non-fictieboek en vraagt ze de auteur om tekst en uitleg. Tijdens een Quotes-interview stap je als publiek mee in de wereld van het boek, met de auteur als gids.

Standaardprijs € 5 - Kansentarief UiTPAS Regio Gent € 1

Meer info en inschrijven.

Je kan deze activiteit ook online volgen. Klik hier voor de inschrijvingspagina voor online streaming via Zoom.

Plaats

Bibliotheek De Krook - Miriam Makebaplein 1 9000 Gent

Lokaal De Blauwe Vogel - verdieping -1.

Het lokaal is ENKEL EN ALLEEN bereikbaar via de zij-ingang van de bibliotheek op de PLATTEBERG. De Platteberg is bereikbaar via de Korianderstraat, naast de Minard Schouwburg en ligt één niveau lager dan de hoofdingang van bibliotheek De Krook. Je kan links van de hoofdingang de trap naar beneden nemen of de lift aan de overkant van het Makebaplein.

  • Open grenzen, misschien wel een van de laatste taboes in onze westerse wereld. Een J’accuse over de vele slechte argumenten ertegen, de 34.361 slachtoffers, over hypocrisie en geprivilegieerde bubbels.

    15,00 €

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten