Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten

Boekvoorstelling 'Lijfje en ik'

Datum:

De 14-12-2019 15:00

Beschrijving:

PROGRAMMA:

Wim Geysen stelt samen met illustratrice Bregje Iding, zijn nieuwe literaire telg 'Lijfje en ik' (Mammoet, EPO) feestelijk voor, een kijk- en beleefboek voor kinderen van 4 tot 7 jaar, hun ouders, juffen, meesters en begeleiders. Het boek vertelt en verbeeldt het verhaal van de levenslustige Pia en haar onafscheidelijke metgezel 'Lijfje'. Samen ontdekken zij de hun omringende wereld en leren wat fijn is en wat niet. 'Lijfje en ik' is een vrolijk verhaal dat praat over lichamelijkheid, grenzen stellen en jezelf (mogen) zijn.

Bieke Detavernier, psychologe van het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling Antwerpen, 'kadert' het project, het ontstaan en de noodzaak ervan.

Naast de voorstelling van dit boek vertellen ook twee andere Wuustwezelnaars over hun boeken, nieuwe projecten en passies. Enkele dagen voor Marieke stierf, bedacht haar vader Carl Van Dyck 'Een vogeltje dat wil vliegen'. Het verhaal werd een boek met prachtige illustraties en wordt nu voorgesteld aan de hand van een verteltheaterkast. Liesbet Rombouts - auteur van Tien Tellen Taart - geeft een voorsmaakje van haar volgend boek, waarin ‘elkaar zien’ en ‘aandacht hebben voor elkaar’ centraal staan.

Gratis inkom. Opgelet, de plaatsten zijn beperkt, inschrijven is verplicht via bibliotheek@wuustwezel.be of 03 690 46 40

Plaats

Bibliotheek Wuustwezel, Dorpsstraat 36, 2990 Wuustwezel.

  • Hoe maak je moeilijke onderwerpen als lichamelijk, intimiteit, seksualiteit en weerbaarheid bespreekbaar met jonge kinderen? Een prentenboek geschreven in samenwerking met Vertrouwenscentrum Kindermishandeling Antwerpen.

    22,50 €

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten