Mindfulness en zelfcompassie Bekijk groter

Mindfulness en zelfcompassie

Verlos jezelf van destructieve gedachten en emoties

9789057123610

Verkrijgbaar

Leer met eenvoudige oefeningen en technieken je eigen onvolkomenheden te accepteren en meer aanwezig te zijn in het hier en nu. Sta gelukkiger en evenwichtiger in het leven.

Meer details

27,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2012
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 320p.

Meer informatie

Wat doen we doorgaans als we last hebben van negatieve gevoelens? We onderdrukken ze, of we keren ons tegen onszelf met schaamte, zelfkritiek of defensief gedrag.

Wat als we ons nu eens niet zouden verzetten tegen die gevoelens en ze gewoon zouden accepteren? Wat als we met onszelf zouden omgaan als met een goede vriend die het moeilijk heeft? Dat is precies wat Mindfulness en zelfcompassie je leert.

Christopher Germer legt uit waarom onze emotionele pijn alleen maar erger wordt als we ons ertegen verzetten. Die pijn verdwijnt pas wanneer we aandacht voor onze problemen hebben en ze zonder oordeel of zelfverwijt tegemoet treden.

Dit boek laat zien hoe je je problemen met mindfulness en zelfcompassie de baas kunt worden. Het bevat eenvoudige, wetenschappelijk onderbouwde oefeningen en technieken waarmee je leert je eigen onvolkomenheden te accepteren en meer aanwezig te zijn in het hier en nu. Je zult je lichter en gelukkiger voelen en evenwichtiger omgaan met de onvermijdelijke tegenslagen in het leven.

Gerelateerde titels

Auteurs

Christopher Germer

Christopher Germer is psychotherapeut en doceert psychologie aan Harvard Medical School.
Website: www.mindfulselfcompassion.org