Mindfulness for the road (waaier) Bekijk groter

Mindfulness for the road (waaier)

9789058713919

Verkrijgbaar

Handig overzicht van de 30 belangrijkste mindfulness-oefeningen. Van sterauteur Gijs Jansen o.a. bekend van Leef en Laat los.

Meer details

15,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2010
Bindwijzewaaier
Aantal pagina's26p.

Meer informatie

Mindfulness is razend populair: geen wonder want het leert je genieten van alle momenten en elke dag. En vergroot zo enorm de kwaliteit van je leven.

Om alle mindfulnessfans van dienst te zijn, hebben we de essentie van mindfulness in deze superhandige waaier gezet. Hij staat vol met eenvoudige en praktische oefeningen die je overal kunt doen: achter de computer, op reis, tijdens het eten, sporten of vergaderen, noem maar op. Met deze waaier, die in iedere tas of jaszak past, is mindfulness voortaan en overal voor iedereen weggelegd.

Auteurs

Gijs Jansen

Gijs Jansen is psycholoog, supervisor en opleider in Acceptance and Commitment Therapy (ACT) bij Seetrue mindfulnessopleidingen. Hij heeft inmiddels een lijst van boeken en publicaties op zijn naam staan, waaronder de bestsellers Denk wat je wilt, doe wat je droomt, Leef!, Laat los en Omarm jezelf. Naast opleidingen verzorgt Gijs workshops door het hele land en is hij e-coach bij Psychologie Magazine. Meer weten? Kijk op act-opleiding.nl en actencoaching.nl.