Leuke groene dingen doen Bekijk groter

Leuke groene dingen doen

Activiteitengids voor in de stad

9789062240654

Verkrijgbaar

Activiteitengids boordevol originele, goed uitgewerkte creatieve ideeën om in je stad of nieuwbouwwijk met de natuur te spelen. Voor elk seizoen. Voor kinderen tussen 4-14 jaar, met nadruk op 6-10 jaar.

Meer details

22,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Vonk / Jan van Arkel
Jaar van uitgave 2021
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 160p.
Extra geïllustreerd

Meer informatie

Kom, we gaan leuke groene dingen doen!

Natuur is overal, ook als je in de stad of in een dorp woont. Ga je mee op avontuur? Ontdek welke planten, bomen en dieren er leven, gewoon bij jou in de buurt. Kijk hoe je ‘onkruid’ kunt omtoveren tot een zalfje, maak kastanjezeep en bak brandnetelchips. Ga aan de slag met een drinkbak voor de bijen of een snoepketting voor de vogels. Verzin te gekke spelletjes, leer hoe je wolken kunt lezen, vakkundig een touw moet knopen en hoe je met je natuurvondsten eenvoudig de mooiste dingen kunt knutselen.

Deze activiteitengids staat boordevol originele, goed uitgewerkte creatieve ideeën om zo mee aan de slag te gaan. Voor elk seizoen.

Ontdek de vele mogelijkheden om in je stad of nieuwbouwwijk met de natuur te spelen.

Geschikt voor kinderen tussen 4-14 jaar, met nadruk op 6-10 jaar.

Gerelateerde titels

Auteurs

Naomi Walmsley

Naomi Walmsley en Dan Westall zijn de oprichters van de Forest School in Shopshire, UK. Hier leren kinderen in en met de natuur te spelen. Omdat voor veel kinderen in een stedelijke omgeving wonen hebben ze deze Urban versie gemaakt, onder het motto: als de natuur je kameraad is, zul je haar leren waarderen, zien en kun je je er makkelijk mee verbinden.


Dan Westall