Zeven stappen naar een natuurlijke moestuin Bekijk groter

Zeven stappen naar een natuurlijke moestuin

Op reis met zeven rode koffers

9789090301273

Verkrijgbaar

Natuurlijk tuinieren in je moestuin, eenvoudig, met de natuur mee groenten kweken, zonder spitten, zonder bestrijdingsmiddelen en meststoffen. Dé methode voor de toekomst.

Meer details

24,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Yggdrasil
Jaar van uitgave 2017
Bindwijze paperback met flappen
Aantal pagina's 256p.
Extra geheel in kleur

Meer informatie

Natuurlijk tuinieren is dé methode van groenten kweken voor de toekomst. Bij Yggdrasil hebben we de afgelopen 20 jaar gezocht naar de beste manier om op een eenvoudige manier, met de natuur mee, groenten te kweken: zonder spitten, zonder bestrijdingsmiddelen en meststoffen, maar met onze unieke manier van combineren, met veel mulchen en met veel opbrengst!

Tot nu toe is het voor jou misschien een beetje zoeken hoe je best te werk gaat wanneer je samen met de natuur wil tuinieren, in dit boek geef ik je een duidelijke handleiding waarom en wanneer je wat moet doen. Hierdoor kan ook jij succesvol natuurlijk tuinieren, vermijd je de valkuilen en kan je genieten van je eigen oogst aan heerlijke groenten!

Zeven stappen naar een natuurlijke moestuin neemt je mee op reis met zeven rode koffers. Elke koffer bevat een essentieel onderdeel, elke koffer moet je uitpakken om van je natuurlijke moestuin een succes te maken. Op het einde combineer je alle koffers in één succesvol moestuinjaar en ben je vertrokken op weg naar je eigen natuurlijke moestuin!

"Ik heb direct in mijn tuin een geschikte plaats gezocht om volgend jaar zelf op deze manier te beginnen, zo aanstekelijk was het boek! Ik dacht altijd dat ik geen tijd had om zelf te tuinieren, maar nu weet ik beter." - Rita Van den Eynden

"Het boek is een goed mengsel van uit ervaring geputte tuinwijsheid en wetenschappelijke referenties De stijl is heel direct." - Jef Van Hoye

 

Gerelateerde titels

Auteurs