Praktijkboek maatschappelijk verantwoord ondernemen Bekijk groter

Praktijkboek maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naar een succesvol MVO-beleid

Verkrijgbaar

In dit boek worden praktische modellen en methodes besproken om maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) op verschillende beleidsterreinen succesvol vorm te geven.

Meer details

16,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2009, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 112p.

Meer informatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een onderwerp waar elke organisatie tegenwoordig mee te maken heeft. In dit boek worden praktische modellen en methodes besproken om MVO op verschillende beleidsterreinen succesvol vorm te geven. De auteur laat zien hoe een organisatie MVO concreet als businessinstrument kan inzetten en de zorg voor mens en milieu kan combineren met een sterkere marktpositie en hoger rendement. De praktische insteek maakt het Praktijkboek maatschappelijk verantwoord ondernemen handzaam en toegankelijk.

Bij het boek is een website beschikbaar met een uitgebreide verzameling cases, interviews, aanvullende verdiepingsstof en didactische ondersteuning voor docenten.

Praktijkboek maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij uitstek geschikt voor studenten in het hoger onderwijs, maar ook voor managers die bezig zijn met de implementatie van MVO-beleid.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Pierre Winkler

Pierre Winkler is een veelgevraagd deskundige op het gebied van bedrijfsethiek en MVO. Hij publiceerde diverse boeken en artikelen op dit terrein. Hij werkt als docent en zelfstandig bedrijfsadviseur.