EM-X Bekijk groter

EM-X

over de genezende kracht van antioxidanten uit Effectieve Micro-organismen (EM)

9789062245444

Verkrijgbaar

Dr. Tanaka beschrijft in dit boek de werking van EM-X Gold bij kanker, diabetes, reuma en een hele reeks andere gezondheidsproblemen. Hij wijst daarbij op de bijzondere betekenis ervan als preventief middel.

Meer details

10,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Jan van Arkel
Jaar van uitgave 2015
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 124p.

Meer informatie

EM-X Gold is de gefilterde vloeistof die wordt verkregen na fermentatie van bepaalde plantendelen door middel van een speciale samenstelling van in de natuur voorkomende micro-organismen. De vloeibare stofwisselingsproducten zijn bijzonder anti-oxidantrijk, waardoor de drank een positief effect heeft op de gezondheid. De ontdekker van dit unieke mengsel, professor Teruo Higa, noemde het EM (Effectieve Micro-organismen).

De Japanse arts dr. Shigeru Tanaka (1925-2012) gebruikte sinds 1990 EM-X bij de therapie in zijn ziekenhuis in Wako. Dankzij de rapporten van dr. Tanaka raakte de verbazingwekkende werking van EM-X wereldwijd bekend. Dr. Tanaka beschrijft in dit boek de werking bij kanker, diabetes, reuma en een hele reeks andere gezondheidsproblemen. Hij wijst daarbij op de bijzondere betekenis van EM-X Gold als preventief middel.

Dit boek is de vertaling van een herziene Japanse versie, uitgegeven in 2002. De eerste versie werd aangevuld met een hele reeks voorbeelden van patiënten die behandeld werden met EM-X.

Auteurs

Shigeru Tanaka