Energieslank leven met Klimaatdukaten Bekijk groter

Energieslank leven met Klimaatdukaten

Stapsgewijs minder energieverbruik voor allemaal

9789062244805

Verkrijgbaar

In de strijd tegen de opwarming van de aarde heeft Fleming een simpel plan om een nachtmerrie te vermijden. Bouwen aan een koolstofarme maatschappij wordt met klimaatdukaten leuk en uitdagend.

Meer details

5,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Vonk / Jan van Arkel
Jaar van uitgave 2009
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 60p.

Meer informatie

We naderen snel de fatale grens van 2°C opwarming. Daarboven neemt de natuur de productie van broeikasgassen zelf ter hand en kunnen we slechts toezien hoe het klimaat nog deze eeuw volledig uit de hand loopt.
Tegelijk staat er een oliecrisis voor de deur nu de maximaal haalbare productie gaat dalen. Dit zal ons in een diepe economische crisis storten waar de zwakken het niet redden. Tenzij we een plan in werking stellen.
We moeten dus nú af van onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. We moeten wat we straks hebben eerlijk verdelen. Er moet worden gerantsoeneerd.

Auteurs

David Fleming

David Fleming heeft een simpel plan om een nachtmerrie te vermijden. Bouwen aan een koolstofarme maatschappij wordt met klimaatdukaten leuk en uitdagend. Ons leven verandert, onze waarden zullen veranderen en we zullen leren onze unieke planeet weer echt te waarderen.