Waarom het tussen mij en de klanten wél klikt Bekijk groter

Waarom het tussen mij en de klanten wél klikt

9789088503009

Verkrijgbaar

Krijg met de LIFO methode meer inzicht in jezelf en je klant en boek meer succes in verkoop- en adviesgesprekken.

Meer details

17,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij SWP
Jaar van uitgave 2012, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 88p.

Meer informatie

Je zit bij de klant en het gesprek loopt niet. Het is alsof je geen klik hebt met de klant. Je hebt moeite om hem te overtuigen. 'Benader ik hem verkeerd?' vraag je jezelf af. Uiteindelijk gunt de klant jou de opdracht niet. Hij had er geen goed gevoel over. Je vraagt je af wat je anders had kunnen doen en twijfelt over je toekomst... Herken je dit?

Waarom het tussen mij en de klant wél klikt gaat je helpen om meer inzicht in de klant en jezelf te geven. Het maakt duidelijk met wat voor gedrag je te maken hebt en hoe je hier op in kunt spelen zonder je eigen gedrag onnatuurlijk te maken. Middels de krijg je veel inzicht waarmee je eerder dingen gedaan krijgt van je gesprekspartner(s). Dit zal een zeer positieve invloed op het behalen van succes zijn.

Kortom, Waarom het tussen mij en de klant wél klikt zorgt ervoor dat je nog succesvoller zult zijn in je verkoop- of klantgesprekken.

Peter Kweekel heeft zijn sporen ruimschoots verdiend als topverkoper, trainer en adviseur. In dit boek deelt hij zijn praktijkervaringen in het herkennen en inspelen op gedrag, verkooptechniek en verkoop- en adviesgesprekken.

Auteurs

Peter Kweekel

Peter Kweekel heeft zijn sporen ruimschoots verdiend als topverkoper, trainer en adviseur. In het boek Waarom klanten wel!! Bij mij kopen deelt hij zijn praktijkervaringen met verkooptechnieken en verkoopgesprekken. Tevens heeft hij een geluid cd uitgebracht onder de titel Help de klant beslissen. Peter Kweekel heeft zijn verkoopervaring opgedaan in de ICT branche en heeft daarna diverse functie gehad als verkoop directeur. De opgedane ervaring heeft hij tot uitdrukking laten komen in een 40-tal trainingen. Deze trainingen worden geleverd door meerdere trainers binnen het bedrijf Sales and Communication Improvement, waar peter directeur van is. Voor meer informatie kun je naar www.saci.nl