De 7 pijlers van succesvolle teams Bekijk groter

De 7 pijlers van succesvolle teams

Nieuwe wegen naar optimale teamontwikkeling

9789085601326

Verkrijgbaar

Concrete handvatten om meer verbinding, samenwerking, resultaatgerichtheid en ontwikkeling binnen teams vorm te geven.

Meer details

34,90 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij SWP
Jaar van uitgave 2022, 1ste druk
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 200p.
Extra geheel in kleur

Meer informatie

Veel organisaties kennen veel wisselingen in hun teams, teamleden en taken of doelen voor die teams. Medewerkers voelen zich regelmatig ontheemd, niet verbonden of kunnen hun draai niet vinden. Met als gevolg dat het veel tijd en moeite kost om die teams weer een goede bijdrage te laten leveren aan de doelstellingen van die organisatie. De afgelopen periode is dit zichtbaarder dan ooit geworden doordat we ook meer digitaal zijn gaan werken. Daarnaast kent elk team ook lastig op te lossen spanningsvelden, zoals het spanningsveld tussen stabiliteit en de behoefte aan groei.

Gelukkig zijn er manieren om meer verbinding, samenwerking, resultaatgerichtheid en ontwikkeling binnen teams vorm te geven. In dit boek reikt Cor van Geffen concrete handvatten aan, waardoor je

  • voldoende veiligheid en ruimte kunt bieden voor nieuwe ontwikkelingen;
  • de denkkracht en het kritisch vermogen van het team kunt versterken;
  • de competenties in het team maximaal kunt benutten;
  • structuren en procedures ondersteunend kunt laten werken;
  • een teamidentiteit kunt bouwen die verbindend werkt en samenwerking stimuleert.

Gerelateerde titels

Auteurs

Cor van Geffen

Cor van Geffen (MSc, PTSTA, TA organisational) is een inspirerende facilitator van ontwikkelings- en veranderprocessen. Hij is gefascineerd door teams en de dynamiek binnen teams. In de afgelopen twintig jaar heeft hij voor ruim 300 opdrachtgevers meer dan 3500 medewerkers getraind en begeleid. Daarnaast is hij opleider bij de TA Academie, Nyenrode en The Berne Institute. Hij gelooft in een leven lang leren en het oneindige ontwikkelpotentieel van mensen. Voor de ondersteuning aan de leerprocessen binnen teams heeft hij twee spellen uitgebracht: The Quest en Het Grote Archetypespel.