Projectmanagement pakket Bekijk groter

Projectmanagement pakket

9789462721463

Verkrijgbaar

Leer (op een andere manier) projectmatig werken, met een boek, voor inzicht in de verschillende methodes, en een waaier, voor een praktisch stappenplan om scrum in te zetten.

Meer details

32,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2018
Bindwijzeboek + waaier
Aantal pagina's112p. + 44p.

Meer informatie

De wereld verandert snel. Niet alleen beschikken we voortdurend over nieuwe technologie, we moeten in steeds hoger tempo nieuwe diensten en producten leveren. Vaak kun je je geen lange voorbereiding en vooraf gemaakte keuzes meer veroorloven. Zo’n wereld vraagt steeds vaker om een andere manier van projectmatig werken

In dit combipakket  lees je in het boek Projectmatig werken anno nu wanneer je voor welke methode kiest: de traditionele methode of de nieuwe scrummethode. De praktijkvoorbeelden helpen je die keus te maken. Want natuurlijk is niet alles wat nieuwe en in de mode is per se beter: bij bepaalde projecten is de traditionele methode nog steeds de betere, maar bij andere juist niet. Uiteraard leer je ook wat beide methodes inhouden en hoe je ermee werkt. Kunnen werken met ‘oud’ en ‘ nieuw’ maakt je flexibeler, en geeft je een nog steviger basis om projecten te managen!

In de waaier Sprint jezelf door scrum leer je snel en compact hoe scrum werkt en welke mindset nodig is om scrum te laten werken. Je wordt aan de hand meegenomen om stap voor stap het project aan te pakken volgens de scrum methode. Je kunt dus direct met scrum aan de gang. Iedere stap maken we visueel. Per stap worden de acties omschreven, de mindset die nodig is om de actie succesvol te kunnen uitvoeren en de communicatieve vaardigheden die nodig zijn. 

Auteurs

Floris Quant

Floris Quant studeerde Econometrie. Als consultant zag hij dat het projectresultaat vaak niet overeen kwam met wat de klant nodig had. Hij is ervan overtuigd dat agile en scrum voor elk bedrijf de enige aanpak is om te overleven in deze snel veranderende wereld.


Patries Quant

Patries Quant studeerde criminologie en Nederlands recht en werkte als docent, trainer en adviseur bij het Ministerie van Justitie. Sinds 1999 houdt zij zich bij Schouten & Nelissen bezig met leiderschap en projectmanagement.