Conferencemanagement Bekijk groter

Conferencemanagement

Congres- en vergaderorganisatie in theorie en praktijk

Verkrijgbaar

In dit boek komen alle facetten van de theorie en de praktijk van professioneel conferencemanagement aan bod. Bedoeld voor studenten, maar ook waardevol voor wie al in de bedrijfstak werkzaam is.

Meer details

32,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2010, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 256p.

Meer informatie

In dit boek komen alle facetten van de theorie en de praktijk van professioneel conferencemanagement aan bod. De auteur bespreekt verschillende soorten bijeenkomsten met daarbij de rol van opdrachtgevers en initiatiefnemers, deelnemers, organisatoren en dienstverleners. Aan de orde komen onder andere de product- en dienstelementen, financiën, marketing en promotie, communicatietechnologie en congrestechnieken.

Het uitgangspunt van dit boek is dat de theorie noodzakelijk is, maar dat je het in de praktijk moet leren. Om die reden koppelt de auteur de theoretische achtergronden van congres- en vergadermanagement aan praktische uitwerkingen.

Bij dit boek hoort een ondersteunende website met aanvullend studiemateriaal, zoals vragen en opdrachten, verwijzingen naar onderzoeksrapporten, statistieken en nieuwe ontwikkelingen.

Conferencemanagement is geschreven voor hbo-studenten conferencemanagement, facilitymanagement, eventmanagement, hotelmanagement, toerisme, vrijetijdsmanagement en media- en entertainmentmanagement. Het is tevens een waardevolle bron van informatie voor diegenen die al werkzaam zijn in de bedrijfstak.

Auteurs

John E. Moreu

John E. Moreu heeft uitgebreide nationale en internationale ervaring in het werkveld. Daarbij is hij als docent conferencemanagement verbonden aan diverse hbo-opleidingen.