Dirty Desk Day Bekijk groter

Dirty Desk Day

en 179 andere losbrekers voor meer plezier op het werk

9789462720183

Verkrijgbaar

een boek vol direct-doen opdrachten voor meer zin, fun, verwondering, speelsheid en betrokkenheid op het werk. Voor jou alleen, samen met collega's, of je hele team. Prettig gestoord, patroondoorbrekend én met direct resultaat.

Meer details

14,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2015
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's100p.

Meer informatie

  • Voor liefhebbers van Wreck this journal, Omdenken, Steal Like an Artist en Roos Vonk
  • Hapklare brokjes positieve psychologie, improvisatietechniek en veranderkunde verpakt in een prikkelend jasje
  • Gegarandeerd 100% sleurvrij op de werkvloer
  • Hartelijke tussendoortjes en dagelijkse inspiratie

Heb jij het óók zo gehad met de dagelijkse sleur op het werk? Zijn regels, procedures en vergaderingen echte energievreters geworden? Kunnen jij en je collega's wel een positieve boost gebruiken? Of heb je af en toe gewoon zin in een verfrissend tussendoortje?

Boordevol prikkelende opdrachten
Met Dirty Desk Day heb je elke dag meer energie en plezier op het werk. Geen ingewikkeld gedoe, maar gewoon een boek vol direct-doen opdrachten voor meer zin, fun, verwondering, speelsheid en betrokkenheid op het werk. Voor jou alleen, samen met collega's, of je hele team. Prettig gestoord, patroondoorbrekend én met direct resultaat.

Gerelateerde titels

Auteurs

Jacky van de Goor

Jacky van de Goor werkt ruim 20 jaar als coach en auteur aan zin en vitaliteit in het werk en in het leven. Zij doet onderzoek naar zingeving en storytelling aan de Universiteit Twente. Haar kracht zit in het vertalen van  wetenschappelijke inzichten in speelse, prikkelende ‘interventies’ die direct aanzetten tot actie.