Het projectdossier Bekijk groter

Het projectdossier

Orde op zaken in je project

9789058714749

Verkrijgbaar

Een onmisbaar instrument in ieder project! Voor startende projectleiders en hun team. Van een van de auteurs van 'Projectmatig werken'.

Meer details

19,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2011
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's64p.

Meer informatie

Iedereen die met projecten werkt, herkent het: er worden zoveel plannen, afspraken, notities, notulen en actielijstjes geproduceerd dat je als projectleider werkelijk door de bomen het bos niet meer ziet.

Maar dat hoeft niet meer! Met Het projectdossier maak je onder meer de startnotitie, het mijlpalenplan en de netwerkplanning tot een eenvoudige invuloefening, die je in één klap een helder overzicht geeft.

Stappenplannen en structuurschema's wijzen je de weg. Slim vormgegeven, want kopieerbaar en dus weer te gebruiken voor nieuwe projecten of voor je teamgenoten. Voor (beginnende) projectleiders en hun medewerkers in niet al te complexe projecten een onmisbaar instrument.

Auteurs

Cees Oerlemans

Cees Oerlemans werkt bij Schouten & Nelissen als Senior Organisatie Adviseur en Management trainer, waar hij verantwoordelijk is voor het kennisgebied Programma- en Projectmanagement. Hij speelde en speelt een substantiële rol bij de implementatie van projectmatig werken in een groot aantal organisaties met een brede diversiteit, zoals gemeenten, banken, verzekeringsmaatschappijen, opleidingsinstituten en industriële bedrijven. In het verleden was hij o.a. werkzaam als organisatie adviseur bij een branchevereniging van productiebedrijven en begeleidde hij bedrijven bij het opzetten van productiecapaciteit in het buitenland. Daardoor heeft hij een ruime ervaring met interculturele samenwerkingsprojecten.


Patries Quant

Patries Quant studeerde criminologie en Nederlands recht en werkte als docent, trainer en adviseur bij het Ministerie van Justitie. Sinds 1999 houdt zij zich bij Schouten & Nelissen bezig met leiderschap en projectmanagement.