Projectmatig werken Bekijk groter

Projectmatig werken

Hoe doe je dat?

9789058713773

Verkrijgbaar

Pak een project stap voor stap aan, met dit zeer praktische boek. Interessant voor zowel beginnende als ervaren projectleiders en projectmedewerkers.

Meer details

23,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2008
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's96p.

Meer informatie

Projectmatig werken is in. Dat is niet zo vreemd, want deze manier van werken sluit uitstekend aan bij de manier waarop mensen in organisaties tegenwoordig graag werken: iedereen vindt het prettig om zelf zijn werk te organiseren, gelijkwaardig samen te werken en concrete resultaten te leveren. In Projectmatig werken volg je een concreet project van dichtbij. In elk hoofdstuk wisselen verhaal en theorie elkaar af en vind je handige schema's, documenten en checklists. Ook komt de politiek rond projecten uitgebreid aan de orde. Een project staat nu eenmaal niet op zichzelf; verschillende partijen hebben belang bij het resultaat van het project en kunnen verborgen agenda's hebben. Als je daar oog voor ontwikkelt, kun je erop inspelen of maatregelen nemen.

Projectmatig werken richt zich - anders dan de meeste boeken over projectmanagement - op beginnende projectleiders en projectmedewerkers. Het boek is ook interessant voor opdrachtgevers, beleidsmedewerkers die projectmatig willen gaan werken en leidinggevenden die zich af en toe vertwijfeld afvragen waarom de projecten op hun afdeling zoveel vertraging oplopen.

Auteurs

Patries Quant

Patries Quant studeerde criminologie en Nederlands recht en werkte als docent, trainer en adviseur bij het Ministerie van Justitie. Sinds 1999 houdt zij zich bij Schouten & Nelissen bezig met leiderschap en projectmanagement.