RAKattack Bekijk groter

RAKattack

Verkrijgbaar

Met deze herziene editie van het kant-en-klare werkboek bouw je op een eenvoudige en laagdrempelige manier een heel jaar lang aan een verbonden schoolklimaat.

Meer details

10,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Mammoet (imprint van EPO)
Jaar van uitgave 2022
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 80p.

Meer informatie

Krijg je graag complimentjes? Vind je het tof als iemand trakteert? Of word je blij van mensen die spontaan naar jou glimlachen? Dankzij de kleine en grotere opdrachten in dit boek stimuleer je leerlingen van de laatste graad lagere school tot en met de tweede graad middelbaar zich in te zetten voor elkaar en maak je van je school een fijne plek met minder pestgedrag. Sluit je met je klasgroep aan bij de club van RAKtivisten, zij die geloven dat ze via Random Acts of Kindness een verschil kunnen maken door vriendelijk te zijn en hiermee anderen te inspireren. Met de herziene editie van dit kant-en-klare werkboek bouw je op een eenvoudige en laagdrempelige manier een heel jaar lang aan een verbonden schoolklimaat.

Auteurs

Sarah Joos

Sarah Joos was onderzoeks- en beleidsmedewerker bij Pimento en werkte rond identiteitsontwikkeling en jongerenparticipatie. 


Annelies Follaets

Annelies Follaets was educatief medewerker bij Pimento en werkte rond relaties & seksualiteit, zingeving & identiteit en peersupport.