In harmonie Bekijk groter

In harmonie

De kracht van het middenveld

9789462671867

Sold out

Een ode aan elke vrijwilliger die zich onbaatzuchtig inzet voor een warm gemeenschapsleven, met de Koninklijke Harmonie De Ware Vrienden uit Zolder als model voor alle andere hardwerkende verenigingen in ons land. Boek enkel nog te bestellen bij De Ware Vrienden

Meer details

24,90 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Mammoet (imprint van EPO)
Jaar van uitgave 2020
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 260p.

Meer informatie

In 2020 viert Koninklijke Harmonie De Ware Vrienden uit Zolder haar honderdvijftigjarig bestaan. Met ruim zestig muzikanten en meer dan honderd actieve vrijwilligers staat deze vereniging model voor alle andere hardwerkende verenigingen in ons land. De liefde voor muziek en elkaars gezelschap vormen de basis waarop de harmonie is geënt. Senioren ontmoeten jonge spelertjes, vrouwen en mannen besturen samen de vereniging, mensen met een totaal verschillende achtergrond en opleiding delen vreugde en verdriet. Elke vereniging is een doeltreffend wapen tegen de oprukkende eenzaamheid. In harmonie. De kracht van het middenveld is een ode aan elke vrijwilliger die zich onbaatzuchtig inzet voor een warm gemeenschapsleven.

Boek enkel nog te bestellen bij De Ware Vrienden

Auteurs

Bart Demyttenaere

Bart Demyttenaere is schrijver van jeugdboeken en maatschappelijke non-fictie. Hij schreef spraakmakende boeken over o.a. zelfmoord, het gevangeniswezen, armoede, vluchtelingen en de kerk.