De Gutmensch Scheurkalender 2022 Bekijk groter

De Gutmensch Scheurkalender 2022

9789491921902

Verwacht

Vul uw e-mail adres is, dan wordt u verwittigd wanneer het door u gekozen boek verschenen is.

Deze scheurkalender biedt advies, houvast, argumenten, achtergronden en grappen van journalisten, schrijvers, cabaretiers, cartoonisten en fotografen, om het debat over asiel, migratie en verrechtsing elke dag weer fris aan te kunnen.

Meer details

15,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Uitgeverij Jurgen Maas
Jaar van uitgave 2021
Bindwijze scheurkalender
Aantal pagina's 736p.
Verwachte verschijningsdatum 3 september 2021

Meer informatie

De Gutmensch Scheurkalender editie 2021 werd door NRC uitgeroepen tot een van de drie ‘leukste scheurkalenders van het jaar’.

Wij presenteren nu: de Gutmensch Scheurkalender editie 2022. Voor Nederlanders en Vlamingen die het niet altijd zeker weten: deugen asielzoekers, of is het beter voor Europa’s veiligheid om ze te laten verdrinken op de Middellandse Zee?

De scheurkalender biedt advies, houvast, argumenten, achtergronden en grappen van journalisten, schrijvers, cabaretiers, cartoonisten en fotografen, zodat gebruikers het debat over asiel, migratie en verrechtsing elke dag weer fris aankunnen.

Tekeningen van Saskia Pfaeltzer, eigenzinnige vormgeving van Saskia Kunst en eindredactie Linda Polman.

Met bijdragen van onder meer Adriaan van Dis, Paulien Cornelisse, Geert Mak, Sheila Sitalsing, Gie Goris, Bram Vermeulen, Kristien Hemmerechts, Koen Fillet, Lieve Joris, Sinan Can, Erik van Muiswinkel, Justus van Oel, Elvis Peeters, Tsead Bruinja, Bahram Sadeghi, Jan Banning, Ghayath Almadhoun, Dolf Jansen, Nelleke Noordervliet en Vincent Bijlo.