Samenhuizen in beeld Bekijk groter

Samenhuizen in beeld

Binnenkijken bij woongemeenschappen in België

9789491766138

Verkrijgbaar

Dit fotoboek neemt je mee op een ontdekkingstocht langs een zeer diverse selectie van 17 woongemeenschappen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Nederlandstalige en Franstalige tekst.

Meer details

20,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij overige uitgevers
Jaar van uitgave 2019
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 116p.
Extra volledig in kleur

Meer informatie

Samenhuizen als woonvorm bestaat al langer dan vandaag, in Europa, maar ook in België. De afgelopen jaren zit het woonconcept duidelijk in de lift. Het aantal grote woongemeenschappen - cohousings en cowonen-projecten - verdubbelde zelfs de afgelopen vijf jaar. De hoogste tijd dus om deze prachtige initiatieven in beeld te brengen.
Dit fotoboek neemt je meen op ontdekkingstocht langs een selectie van zeventien woongemeenschappen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Ze zijn zeer verscheiden qua grootte, samenstelling, inplanting en opzet. Geniet van de sfeer en de kracht die de woongemeenschappen uitstralen.
Voor meer info: www.samenhuizen.be en www.habitat-groupe.be

L'Habitat Groupé en tant que forme de vie, existe depuis longtemps, en Europe mais aussi en Belgique. Ce concept de logement a clairement été à la hausse ces dernières années. Le nombre d'habitants groupés a même doublé au cours des cinq dernières années. Il est donc grand temps d'introduire ces merveilleuses initiatives.
Le livre illustré vous emmène dans un voyage de découverte d'une sélection de dix-sept Habitats Groupés en Flandre, à Bruxelles en en Wallonie. Ils sont très divers en taille, composition, implantation et concept. Profitez de l'atmosphère et de la puissance qu'ils dégagent.
Plus d'infos: www.samenhuizen.be en www.habitat-groupe.be