Succes met je nieuwe baan! Bekijk groter

Succes met je nieuwe baan!

9789462721616

Verkrijgbaar

Een boek bomvol praktische survivaltips en informatie voor een succesvolle start. Snel van nieuwkomer naar gewaardeerde en gerespecteerde collega.

Meer details

12,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2018
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's256p.

Meer informatie

Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Erg leuk zo'n nieuwe start, maar ook een spannende verandering. Want hoe ga je je profileren als nieuweling? Hoe ga je laten zien dat jij echt een aanwinst bent voor het bedrijf en maak je je beloftes uit het sollicitatiegesprek waar? Vanaf dag één moet je aan de bak, want de eerste maanden zet je de toon. Tegelijkertijd komt er veel op je af: nieuwe mensen, informatie en uitdagingen. Best een klus, maar nieuw zijn heeft ook zo zijn voordelen. Dus maak daar slim gebruik van. 

Succes met je nieuwe baan! staat bomvol praktische tips en informatie die je helpen een vliegende start te maken in je nieuwe baan. Van snel je eerste successen boeken en jezelf profileren zonder betweterig over te komen, een goed netwerk opbouwen in de organisatie en zorgen dat je 'erbij hoort', tot positief beïnvloeden, omgaan met fouten, stress en onzekerheden. Je grenzen bewaken, zorgen dat je baan aansluit bij jouw kwaliteiten en passie en nog veel meer. 

Zo verander je in no time van nieuweling in een succesvolle en gewaardeerde medewerker. Klaar voor de start? Let's do it!

Auteurs

Jolanda Bouman

Jolanda Bouman is taalkundige en werkt als zelfstandig tekstschrijver en redacteur. Sinds 1998 runt zij haar eigen tekstbureau Berend & Bouman, dat gespecialiseerd is in praktische bedrijfswetenschappelijke en journalistieke publicaties over management, communicatie, taal en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast werkte zij jarenlang als taaltrainer bij Schouten & Nelissen.