Spelen met talenten Bekijk groter

Spelen met talenten

Originele en doeltreffende loopbaanvragen

9789058719409

Verkrijgbaar

Een schat aan originele en doordachte loopbaanvragen. Voor loopbaanbegeleiders, coaches en trainers om talenten helder te krijgen. Geheel vernieuwde versie.

Meer details

22,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thema
Jaar van uitgave 2015
Bindwijze doos met 80 kaarten

Meer informatie

Geheel vernieuwde versie: inspirerend, doeltreffend en origineel
Met ruim 30 nieuwe vragen: open -en meerkeuzevragen.

‘Wat kan ik?’
‘Wat wil ik?’
'Wat is de volgende stap in mijn loopbaan?’

Spelen met talenten is ontwikkeld voor begeleiders - (loopbaan)coaches, trainers, personeelsmanagers en leidinggevenden – als tool om het beste uit anderen te halen, hen te inspireren en te stimuleren. Door de originele en speelse vragen kun je samen met je medewerkers, cliënten of studenten duidelijkheid krijgen over waar hun sterke kanten liggen en hoe ze daarmee concreet aan de slag kunnen gaan.

Met loopbaanvragen als:
‘Met wie van je vrienden zou je een maand lang van baan willen ruilen?’ ‘Wat beschouw jij als je grootste succes op werkgebied?’ ‘Welke kennis of persoonlijke inzichten zou je willen doorgeven aan anderen?’

Dit spel helpt mensen te ontdekken waar ze goed in zijn, wat ze leuk en belangrijk vinden. Die inzichten helpen hen hun doelen helder te krijgen, waarna ze actie kunnen ondernemen om ze te verwezenlijken.

Auteurs

Axelle de Roy

Samen met Madeleine Lomans is Axelle de Roy eigenaar van Lomans & De Roy –training, coaching, theater. lomansenderoy.nl 
Ze heeft verschillende publicaties op haar naam, zoals het boek Feedback Challenge. En ontwerpt opleidingstrajecten en games, waaronder het populaire loopbaanspel Spelen met talenten.
Axelle maakt leren ‘serious fun’. Sinds kort heeft Axelle een nieuw spel uitgebracht Feedbackkaarten deel 2. De focus hiervan ligt op het vragen van adviserende feedback.


Madeleine Lomans

Madeleine Lomans is organisatie-adviseur. Zij is deskundig op het gebied van vitaliteit, (het voorkomen van) verzuim en balans in werken en leven. Onder andere op deze terreinen adviseert zij leidinggevenden binnen organisaties. Madeleine werkt als trainer/coach/adviseur vanuit het bedrijf dat zij samen met Axelle heeft opgezet: Lomans & De Roy.