Persoonlijk leiderschap Bekijk groter

Persoonlijk leiderschap

voor de leider van nu

9789462721586

Verkrijgbaar

Voor iedere leidinggevende, beginnend of al met de nodige ervaring.
De belangrijkste actuele inzichten en theorieën op een rij.
Opbrengst: stevig persoonlijk leiderschap.

Meer details

24,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2018
Bindwijzepaperback met flappen
Aantal pagina's204p.

Meer informatie

Word de leider die je je mensen gunt!

Dit is het boek dat je eerder had willen lezen. Die keer toen je ’s avonds uitgeput op de bank zat, met je handen in het haar na een onbevredigende teamvergadering. Want leidinggeven is soms zo eenvoudig niet. Hoe zorg je dat je team kan excelleren én houd je het voor jezelf ook nog een beetje leuk? Het antwoord op die vraag begint bij stevig persoonlijk leiderschap.
 
Wie ben je en waar sta je voor? Als mens en als leider? Deze vragen heb je niet van de ene op de andere dag beantwoord. En zelfs dan: persoonlijk leiderschap is nooit klaar. Want hoeveel ervaring je ook hebt: wat gisteren werkte, werkt morgen waarschijnlijk anders of niet. Waarschijnlijk spoor je je collega’s om zich te blijven ontwikkelen. Dat geldt ook voor jou. Maar hoe? En hoe doe je dat praktisch? Waar moet je beginnen en hoe maak je een selectie uit alles wat er over dit onderwerp geschreven is?

Hulp is onderweg. Charlotte Staats zet de belangrijkste actuele inzichten, theorieën en best practices over persoonlijk leiderschap voor je op een rij en koppelt daaraan praktische handvatten die je direct in je eigen werk kunt toepassen. Je weet waar je sterk staat en waar je nog stappen kunt zetten. Een onbevredigende vergadering wordt een sterke bijeenkomst. En je weet hoe je je energiebalans kunt bewaken. Zo word je de leider die je wil zijn én die je jouw mensen gunt.

Auteurs

Charlotte Staats

Charlotte Staats is een ervaren leiderschapstrainer en programmaleider van het Ambtelijk Professionaliteits Programma voor de topambtenaren van Nederland.