Het grote boek over coachend leidinggeven Bekijk groter

Het grote boek over coachend leidinggeven

9789058714268

Verkrijgbaar

Een speels opgezet boek met een schat aan wetenswaardigheden. Een uitdagend boek ook met one-liners, theorie, praktijkvoorbeelden en stappenplannen.

Meer details

29,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2011 - 2016, 3de druk
Bindwijzehardcover
Aantal pagina's128p.

Meer informatie

Er is heel veel geschreven voor coaches, maar voor coachend leidinggevenden (toch echt iets anders) is weinig te vinden. Leidinggevenden die coachboeken lezen, vinden daarin niet de dilemma's en situaties die zij in hun praktijk meemaken.

Coachend leidinggeven is geen methode, zoals velen denken. Het is een attitude die je niet aan of uit kunt zetten, maar wel kunt leren. Daarom is er nu Het grote boek over coachend leidinggeven, dat kort en bondig stof tot nadenken geeft.

Via oneliners, theorie, praktijkvoorbeelden, methodieken, stellingen, beelden, tips en stappenplannen word je uitgedaagd jouw eigen visie op coachend leidinggeven en je dagelijks handelen verder te ontwikkelen. Lees meer over de dilemma's van coachend leidinggevenden, gezag opbouwen, over hard en zacht, intuïtie en ratio, resultaten halen, confronteren, doorpakken en nog veel meer.

Auteurs

Joost Crasborn

Joost Crasborn is een zeer ervaren coach en trainer. Hij is medeauteur van de bestseller Hoe boek voor de coach en het zeer praktische Grote boek over coachend leidinggeven. Bij alles wat hij doet, laat hij zich leiden door een paar heldere uitgangspunten: hou het simpel, focus op en doe wat werkt, kom vanuit ambitie en kracht in actie, vier successen, en wees open en direct.


Van dezelfde auteur:

Petra Sevinga

Petra Sevinga is senior trainer/ adviseur en leidinggevende bij Schouten & Nelissen Centrum voor Leiderschap en begeleidt, traint en adviseert managers.