OpSTAP Italiaans Bekijk groter

OpSTAP Italiaans

Verkrijgbaar

Een praktische (vakantie)cursus Italiaans die snel inzicht geeft in de structuur van de taal. Audiomateriaal op een bijbehorende website. Met basisgrammatica en woordenlijsten.

Meer details

24,50 € incl. btw

Datasheet

colofonpaperback - 144p. - toegang tot website
jaar2017, 5de druk
UitgeverijCoutinho

Meer informatie

opSTAP Italiaans is een praktische (vakantie)cursus. Dankzij de bondige, maar systematische uitleg van de grammatica biedt het boek snel inzicht in de structuur van het Italiaans. Hierdoor kan de cursist algauw eenvoudige zinnen formuleren.

Het boek bevat acht lessen met dialogen, grammatica, vocabulaire en oefeningen. Daarnaast wordt in elke les beknopte informatie gegeven over het land en de cultuur, bijvoorbeeld over het openbaar vervoer en uit eten gaan. Verder bevat het boek een Italiaans-Nederlandse en een Nederlands-Italiaanse woordenlijst, en een overzicht van de basisgrammatica. De antwoorden op de oefeningen uit het boek zijn te vinden op internet. Hierdoor is deze cursus niet alleen geschikt voor gebruik door groepen onder begeleiding van een docent, maar ook voor zelfstudie.

Wie zich met dit boek en de website voorbereidt op een reis naar Italië, zal zich daar goed kunnen redden in alledaagse situaties. Buon divertimento! Veel plezier!

Bij deze vijfde druk is de cd vervangen door een website. De link vindt u in het boek.

Auteurs

Angela van der Burg-Bairati

Angela van der Burg-Bairati heeft jarenlang gewerkt als docent Italiaanse taal aan de Universiteit Utrecht, ROC Midden Nederland en particuliere taalinstituten. Momenteel schrijft zij boeken en andere publicaties.


Moos Pozzo

Moos Pozzo is auteur en docent Italiaans en beschikt over vele jaren ervaring in het universitair, hbo- en cursorisch onderwijs.