Feest Bekijk groter

Feest

9789491545450

Verkrijgbaar

Over communie- en lentefeesten, maar ook over andere religies en culturen.

Meer details

20,00 € incl. btw

Datasheet

colofonpaperback met wikkel - 80p.
jaar2017
UitgeverijLes îles

Meer informatie

Feest is een leidraad voor kinderen die plots snel lijken te ‘groeien’. Een moment dat vaak gevierd wordt met een communie- of lentefeest. Maar Feest gaat over alle religies en culturen heen. Ga op pad en leer kinderen op een verrassend nieuwe manier kennen.

Speciaal voor dit boek werkten de auteurs vol overgave een lezing met een reeks workshops uit.

Auteurs

Jo Verhenne

Jo Verhenne (°1980) is wetenschapster en schrijfster. In welke volgorde maakt niet uit. Want ze is nog dingen! Zoals bedenker van onzinnige ideeën en verzamelaar van context. In haar scenario’s, documentaires, teksten, verhalen en projecten gaat Jo steeds op zoek naar menselijke drijfveren en de tegenstellingen in elk van ons. Gedreven door een hekel aan kortzichtigheid, zoekt ze met de microscoop ingangen in de menselijke ziel. Gefascineerd door het oncontroleerbare, onderzoekt ze in haar schrijflabo zaken als het tempo van de tijd, de waarde van verbondenheid en het ontstaan van de bulderlach.


Leen Van Tichelen

Leen Van Tichelen (°1981) is beeldend artiest. Haar artistieke praktijk wordt aangedreven door een speels genoegen. Het zoeken staat gelijk aan het maken. De vormelijke experimenten komen tot stand in reeksen, een naarstig spel van toevoegen en stapelen. Op die manier ontspint Van Tichelens oeuvre zich zowaar als een bobijn, een klos vol onontdekte uitspattingen en avonturen. Daarnaast geeft ze workshops aan jong en oud waarin het beeldend vertalen van gevoelens en het stimuleren van abstract denken centraal staan.