Sterrenkunde voor jonge mensen met haast Bekijk groter

Sterrenkunde voor jonge mensen met haast

9789057125317

Verwacht

Vul uw e-mail adres is, dan wordt u verwittigd wanneer het door u gekozen boek verschenen is.

Van de basis van de natuurkunde tot de grote vragen over ruimte en tijd: de mysteries van het heelal ontraadseld voor iedereen. Met de nodige humor.

Meer details

18,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijNieuwezijds
Jaar van uitgave2019
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's192p.
Verwachte verschijningsdatumoktober 2019

Meer informatie

Wat is het verschil tussen een ster en een supernova? Wat is materie precies – en wat is donkere materie? Wat betekent het om ‘een kosmisch perspectief’ te hebben?

Van de basis van de natuurkunde tot de grote vragen over ruimte en tijd: de wereldberoemde astrofysicus Neil deGrasse Tyson ontraadselt de mysteries van het heelal voor iedereen.

Inspirerend, helder én met de nodige humor legt Neil deGrasse Tyson uit hoe het heelal is ontstaan en hoe  het in elkaar zit: van de oerknal tot zwarte gaten en van asteroïden tot aliens. Samen met Gregory Mone bewerkte Tyson zijn bestseller Sterrenkunde voor mensen met haast tot deze editie voor jongeren.

Auteurs

Neil deGrasse Tyson

Neil deGrasse Tyson is directeur van het Hayden Planetarium, werkt als astrofysicus bij het American Museum of Natural History, is presentator van het befaamde tv-programma Cosmos en host van de tv-show StarTalk. Astrophysics for People in a Hurry stond meer dan 70 weken op de New York Times bestsellerlijst en is in bijna veertig vertalingen verschenen.

Foto: Miller Mobley August