Curaçao voor kinderen met lef Bekijk groter

Curaçao voor kinderen met lef

9789491740039

Verkrijgbaar

Een heerlijk gezellig en spannend spelletjesboek boordevol activiteiten en rare weetjes, met spelletjes van Curaçao die je ook in Nederland en België kunt spelen, aangevuld met Chinese, Surinaamse en joodse spelletjes.

Meer details

10,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Levendig Uitgever
Jaar van uitgave 2013
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 120p.

Meer informatie

Sommige spelletjes kent iedereen. Waar ter wereld je ook geboren bent, stoelendans, trefbal, touwtrekken, knikkeren, hinkelen, touwtjespringen en elastieken heb je vast wel eens gedaan. Zin om nieuwe spellen te leren? Laat je verrassen door de geweldige spellen die kinderen zelf verzinnen en die in het boek voorbijkomen. Wat te denken van een jongen die oude muggenrackets en wekkers sloopt en er zijn eigen robot van bouwt? Of een broer en zus die in een geknalde speakerbox een grote magneet ontdekken en deze achter zich aan slepen op het strand en als schattenvanger gebruiken?

Van het Chinese spel ‘begraafplaatsen bezoeken’ krijg je spontaan kippenvel. Het Surinaamse spel djoel zweept je helemaal op en brengt je in ademnood. En een feestmaaltijd zal nooit meer hetzelfde zijn als je eenmaal het joodse spel ‘stelen van het brood’ hebt gespeeld.

Voor kinderen van 4 tot 14 jaar.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Charlotte Doornhein


Iris Boter (illustraties)