Ada Dappers grote werk- en knutselboek voor topwetenschappers Bekijk groter

Ada Dappers grote werk- en knutselboek voor topwetenschappers

9789057125126

Verkrijgbaar

Meer dan 40 leuke activiteiten voor jonge wetenschappers om dingen te ontdekken, te tekenen of te maken, van plantkunde tot sterrenkunde en scheikunde, en alles daartussenin. 

Meer details

16,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2019
Bindwijze grote paperback met flappen
Aantal pagina's 96p.

Meer informatie

Stel je veel vragen? Is waarom je favoriete woord? Vind je het leuk om te zoeken naar antwoorden of om proefjes te doen? Dan ben je een wetenschapper, net als Ada Dapper.

  • Bouw een onderwaterkijker
  • Kweek planten in je eigen tuin
  • Zie hoe ontbinding in zijn werk gaat
  • Volg de fasen van de maan
  • Ontwerp een voertuig dat rijdt op duurzame energie

En doe en ontdek nog veel meer!

Dit grote werk- en knutselboek bij Ada Dapper, Wetenschapper, bevat meer dan 40 leuke activiteiten om dingen te ontdekken, te tekenen of te maken. Jonge wetenschappers krijgen de kans om alle favoriete wetenschappen van Ada te ontdekken - van plantkunde tot sterrenkunde en scheikunde, en alles daartussenin.

Gerelateerde titels

Auteurs

Andrea Beaty

Andrea Beaty is auteur van prijswinnende kinderboeken, waaronder Iggy Peck, Architect en Ada Twist, Scientist. De personages in haar humoristische prentenboeken zijn slim, grappig en schamen zich niet voor hun passie. Het zijn doeners. Nieuwsgierigheid, creativiteit, innovatie en volharding zijn terugkerende thema’s in haar werk. Andrea woont bij Chicago. Zie ook www.andreabeaty.com.


David Roberts

David Roberts illustreerde vele kinderboeken, waaronder Iggy Peck, Architect en Ada Twist, Scientist. Hij woont in Londen.
Iggy Peck, Architect werd door Time uitgeroepen tot een van de beste tien kinderboeken uit 2007.