Wankele Wilma neemt je mee naar Dizzyland Bekijk groter

Wankele Wilma neemt je mee naar Dizzyland

Wat als je op een dag je evenwicht verliest

9789490738389

Verkrijgbaar

Wankele Wilma vertelt je op een eenvoudige, zelfs speelse maar wetenschappelijk onderbouwde manier wat je nog niet wist over de nauwe band tussen evenwicht en gezondheid.

Meer details

19,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij De Draak
Jaar van uitgave 2018
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 60p.

Meer informatie

Je kijkt met je ogen. Met je oren hoor je en ruiken doe je met je neus. Om te proeven heb je een tong, om te voelen vingers en de rest van je huid. Maar welk deel van je lichaam zorgt voor je evenwicht? Want dat heb je nodig voor letterlijk alles wat je doet. Gelukkig regelt het lichaam het op automatische piloot. Precies daardoor beseft haast niemand hoe belangrijk dat is. Tot het fout loopt.
 
Wat we op school over evenwicht leren is zo goed als niets. Daarom is er nu dit boek, het allereerste boek voor jong en oud dat ons evenwicht op de kaart zet waar het thuishoort: naast de vijf andere zintuigen. Wankele Wilma vertelt je op een eenvoudige, zelfs speelse maar wetenschappelijk onderbouwde manier wat je nog niet wist over de nauwe band tussen evenwicht en gezondheid. Door beter te begrijpen kun je bewuster omgaan met duizeligheid - bij jezelf, in je familie of in je vriendenkring.
 
Leer, speel en laat je verrassen door de strafste weetjes over het vergeten zintuig.

9-99 jaar

Auteurs

Tania Stadsbader


Tineke Deduytschaever (illustraties)