Roza Rozeurs grote werk- en knutselboek voor jonge ingenieurs Bekijk groter

Roza Rozeurs grote werk- en knutselboek voor jonge ingenieurs

9789057124990

Verkrijgbaar

Dit grote projecten-, knutsel-, puzzel- en tekenboek van Roza Rozeur, ingenieur bevat meer dan 40 leuke activiteiten: dingen om uit te vinden, te tekenen of te maken. Vanaf 5 jaar.

Meer details

16,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2018
Bindwijze grote paperback met flappen
Aantal pagina's 96p.

Meer informatie

Vind je het leuk om dingen te maken? Om handige machines te bedenken die jou en anderen helpen? Doe dan mee met Roza Rozeur, en word een geweldige ingenieur!

  • Ontwerp een betere fiets
  • Bouw een zonne-oven
  • Teken duizend gloeilampen
  • Knutsel een katapult
  • Vind het wiel opnieuw uit
  • Los echte problemen op

Dit grote projecten-, knutsel-, puzzel- en tekenboek van Roza Rozeur, ingenieur bevat meer dan 40 leuke activiteiten: dingen om uit te vinden, te tekenen of te maken. Al snel word je een slimme ingenieur, net als Roza. Zij leert je bovendien dat het niet erg is als er iets misgaat. Want echte ingenieurs kunnen doorzetten.

Vanaf 5 jaar.

Andrea Beaty en David Roberts maakten eerder samen het prentenboek Roza Rozeur, ingenieur, dat in de VS meer dan twee jaar op de New York Times bestsellerlijst staat en nu in Nederland en Vlaanderen successen boekt.

Gerelateerde titels

Auteurs

Andrea Beaty

Andrea Beaty is auteur van prijswinnende kinderboeken, waaronder Iggy Peck, Architect en Ada Twist, Scientist. De personages in haar humoristische prentenboeken zijn slim, grappig en schamen zich niet voor hun passie. Het zijn doeners. Nieuwsgierigheid, creativiteit, innovatie en volharding zijn terugkerende thema’s in haar werk. Andrea woont bij Chicago. Zie ook www.andreabeaty.com.


David Roberts

David Roberts illustreerde vele kinderboeken, waaronder Iggy Peck, Architect en Ada Twist, Scientist. Hij woont in Londen.
Iggy Peck, Architect werd door Time uitgeroepen tot een van de beste tien kinderboeken uit 2007.