Roza Rozeur, ingenieur Bekijk groter

Roza Rozeur, ingenieur

9789057124983

Verkrijgbaar

Dit is het verhaal van Roza Rozeur, die ervan droomt om ingenieur te worden. Vanaf 5 jaar. Al 100 weken achtereen in The New York Times bestseller list.

Meer details

13,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2017
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 32p.

Meer informatie

Dit is het verhaal van Roza Rozeur, die ervan droomt om ingenieur te worden.

Waar andere mensen een hoop troep zien, ziet Roza Rozeur inspiratie. De verlegen Roza bouwt ’s avonds, alleen op haar kamertje, van allerlei spulletjes de meest geweldige constructies. Worstjes-op-brood-automaten, zweefbroeken, slangenverdrijvende kaasslierthoeden. Iedereen zou er van onder de indruk zijn – als ze zou laten zien wat ze gemaakt heeft. Maar omdat ze bang is om te mislukken verbergt Roza haar uitvindingen onder haar bed. Totdat haar overgroottante Roos op bezoek komt. Zij laat Roza zien dat je je voor een eerste mislukking niet hoeft te schamen – je moet er juist een feestje van maken!

Vanaf 5 jaar.

Al 100 weken achtereen in The New York Times bestseller list.

Gerelateerde titels

Auteurs

Andrea Beaty

Andrea Beaty is auteur van prijswinnende kinderboeken, waaronder Iggy Peck, Architect en Ada Twist, Scientist. De personages in haar humoristische prentenboeken zijn slim, grappig en schamen zich niet voor hun passie. Het zijn doeners. Nieuwsgierigheid, creativiteit, innovatie en volharding zijn terugkerende thema’s in haar werk. Andrea woont bij Chicago. Zie ook www.andreabeaty.com.


David Roberts

David Roberts illustreerde vele kinderboeken, waaronder Iggy Peck, Architect en Ada Twist, Scientist. Hij woont in Londen.
Iggy Peck, Architect werd door Time uitgeroepen tot een van de beste tien kinderboeken uit 2007.