Uitgesproken Indonesisch Bekijk groter

Uitgesproken Indonesisch

9789046907542

Verkrijgbaar

Het uitspraak- en antwoordenboek bij de cursus Indonesisch voor beginners, een praktische cursus Bahasa Indonesia. Met online audio.

Meer details

32,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2020
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 70p.

Meer informatie

Uitgesproken Indonesisch is het uitspraak- en antwoordenboek bij de cursus Indonesisch voor beginners, een cursus waarin de nadruk ligt op taal in gewone, dagelijkse situaties. De teksten en de uitspraakoefeningen uit het cursusboek zijn te beluisteren op de website. In het boek zijn de vertalingen van de teksten en de antwoorden van de oefeningen opgenomen.

Uitgesproken Indonesisch vormt samen met de boeken Indonesisch voor beginners en Basiswoordenlijst Indonesisch een complete cursus Bahasa Indonesia.

De zevende, herziene druk is licht gewijzigd: de audio staat nu online en enkele onderdelen zijn geactualiseerd.

Deze praktische cursus Bahasa Indonesia is bedoeld voor mensen die weinig of geen kennis van het Indonesisch hebben, maar die het wel in korte tijd willen leren.

Gerelateerde titels

Auteurs

Harmani Jeanne Ham

Jeanne Ham heeft 25 jaar lesgegeven aan diverse taalinstituten, waaronder het Tropeninstituut, Babel Taleninstituut, en verschillende volksuniversiteiten. Tegenwoordig geeft zij workshops aan huis en onlinecursussen Indonesisch.