Welke kleur heeft jouw parachute? - Gouden-jubileumeditie Bekijk groter

Welke kleur heeft jouw parachute? - Gouden-jubileumeditie

Een praktisch handboek voor werkzoekers en carrièreplanners

9789057125546

Verkrijgbaar

Hét standaardwerk op het gebied van loopbaanplanning. Geheel geactualiseerd en met de nieuwste informatie, adviezen en praktische tips voor het zoeken naar een baan in een sterk veranderde arbeidsmarkt

Meer details

26,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2021
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 320p.

Meer informatie

De gouden-jubileumeditie van hét standaardwerk op het gebied van loopbaanplanning komt als geroepen, in een tijd waarin omscholing en het zoeken naar een nieuw carrièrepad aan de orde van de dag zijn. De arbeidsmarkt is in tijden niet zo snel en sterk veranderd als nu door COVID-19.

Van dit meest succesvolle en complete banenboek ter wereld zijn internationaal ruim meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht. Het biedt werkzoekers en carrièreplanners begeleiding en talloze praktische adviezen. Maar ook voor wie die carrière al had uitgestippeld, en die zich naar aanleiding van de huidige crisis genoodzaakt ziet tot een loopbaanswitch, biedt het boek veel uitkomst.

Deze gouden-jubileumeditie is geheel geactualiseerd en biedt de nieuwste informatie, adviezen en praktische tips voor het zoeken naar een baan in een sterk veranderde arbeidsmarkt. Hoe maak je een online-cv, hoe haal je het meeste uit sociale media, hoe geef je een succesvol Skype-interview, hoe beïnvloedt COVID-19 de banenmarkt, hoe werkt netwerken?

Gerelateerde titels

Auteurs

Richard Bolles

Richard Bolles was meer dan 45 jaar toonaangevend specialist op het gebied van carrière-ontwikkeling. Hij studeerde scheikunde op MIT, natuurkunde op Harvard en theologie op het General Theological Seminary in New York. Richard Bolles overleed op 31 maart 2017 op 90-jarige leeftijd.


Katharine Brooks

Katharine Brooks is directeur van het Career Center van Vanderbilt University.