SQN Bekijk groter

SQN

9789060207932

Verkrijgbaar

Een spel om eigenschappen en vaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen, ter bevordering van communicatie en samenwerking.

Meer details

10,65 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij De Toorts
Jaar van uitgave 2002, 1ste druk
Bindwijze doosje met 216 kaarten

Meer informatie

Wanneer speelt u SQN: bij het uitwisselen van informatie, bij het evalueren van cursussen en trainingen, bij sollicitaties, bij het vragen en geven van feedback, bij het formuleren van aandachtspunten en doelstellingen, en altijd als je er in je eentje niet uitkomt.
Wat brengt SQN teweeg: dat de spelers leren op een luchtige manier over zichzelf na te denken en te luisteren naar wat anderen te zeggen hebben zonder meteen in de verdediging te schieten.
Kortom: een spel om eigenschappen en vaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen, ter bevordering van communicatie en samenwerking.

Auteurs

Salvatore Cantore

Salvatore Cantore (1941) is Italiaan van geboorte, groeide op in Duitsland en woont sinds 1968 in Nederland. Hij studeerde theologie en filosofie en was jarenlang studieleider Drama en Expressie aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Recent heeft hij zich vooral toegelegd op het ontwerpen en geven van cursussen voor sociale en communicatieve vaardigheden.