Onbegrensd werken Bekijk groter

Onbegrensd werken

Arbeid en hrm in de 21e eeuw

Verkrijgbaar

Dit boek gaat in op de consequenties van de globalisering en de opkomst van het internet voor het functioneren van de arbeidsmarkt, voor organisatievormen en arbeidsrelaties.

Meer details

28,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2013, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 246p.

Meer informatie

Onbegrensd werken schetst hoe we sinds de toenemende globalisering en de opkomst van internet leven en werken in een wereld die razendsnel verandert. Het boek gaat in op de consequenties van deze ontwikkelingen voor de wijze waarop de arbeidsmarkt functioneert. De auteurs bespreken belangrijke veranderingen, zoals traditionele communicatiemiddelen die plaatsmaken voor nieuwe media en de manier waarop traditionele organisatievormen en arbeidsrelaties onder druk komen te staan. Ook gaan ze uitgebreid in op de gevolgen van de technologische ontwikkelingen voor de arbeidsverhoudingen en stellen ze het nieuwe werken en de beloning daarvan aan de orde. Aan het eind van het boek wordt naar de toekomst van hrm gekeken.

Onbegrensd werken is geschikt voor studenten human resource management (hrm), sociaal juridische dienstverlening (sjd) en management, economie en recht (mer).

Auteurs

Ton Korver

Ton Korver was lector hrm aan De Haagse Hogeschool.


Karin Potting

Karin Potting is als docent verbonden aan de Haagse Hogeschool en houdt zich bezig met onderzoek op het gebied van HRM-vraagstukken.