Oefeningen in teamontwikkeling Bekijk groter

Oefeningen in teamontwikkeling

Leertafel TOM

9789079410088

Verkrijgbaar

Deze oefenmap, die aansluit bij het boek Management in verbondenheid, helpt je om met je team gericht aan de slag te gaan en het TeamOntwikkelingsModel (TOM) in de praktijk om te zetten.

Meer details

24,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Conota
Jaar van uitgave 2015
Bindwijze losbladig in map (22 x 30cm)
Aantal pagina's 128p.

Meer informatie

Hoe kun je achterhalen met welk soort team je werkt, het type van medewerkers dat werkt in het team? Wie is de leidinggevende?

In deze oefenmap helpen we je op weg om met je team gericht aan de slag te gaan. Dit doen we aan de hand van het TeamOntwikkelingsModel (TOM). Bij elk deel van de cirkel van het model worden oefeningen aangeboden. Voor elke oefening is er een fiche waarin, volgens een vast schema, o.a. het doel van de oefening, de methode, de concrete uitwerking van de oefening, de rol van de trainer, het veiligheidsniveau, het type team en het niveau van implementatie worden overlopen.

De oefenmap sluit aan bij het boek Management van verbondenheid, waarin het TeamOntwikkelingsModel wordt beschreven en de concrete toepassing ervan uiteengezet. De oefenmap is bedoeld voor iedereen die het TeamOntwikkelingsModel wil omzetten in de praktijk en bevat methodieken zowel voor beginnende als voor gevorderde trainers.