Ontwikkel je mindset Bekijk groter

Ontwikkel je mindset

9789462722361

Verwacht

Vul uw e-mail adres is, dan wordt u verwittigd wanneer het door u gekozen boek verschenen is.

42 kaarten die stimuleren om je groeimindset aan te zetten en je lerend vermogen te versterken. Voor HR-professionals, leidinggevenden en coaches.

Meer details

24,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thema
Jaar van uitgave 2020
Bindwijze kaartspel
Aantal pagina's 42 kaarten in doosje
Verwachte verschijningsdatum maart 2021

Meer informatie

Heb jij wel een groeimindset? Als je dit een gekke vraag vindt, heb je nog niet kennisgemaakt met de theorie van Carol Dweck, die al enige tijd flinke impact heeft op onze kijk op leren en ontwikkelen. De kennisintensieve maatschappij en veranderende arbeidsmarkt vragen van iedereen om tot je pensioen te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. En dat kun je, zelfs tot op hoge leeftijd, als je maar een positieve houding hebt ten opzichte van het leren:

  • Je vindt uitdagingen opwindend;
  • Obstakels zijn voor jou juist een reden om vol te houden;
  • Oefenen bepaalt je resultaat, veel meer dan talen;
  • Feedback is welkom; het helpt je om te leren;
  • Succes van anderen inspireert je.

Tot nu toe wordt vooral met kinderen gewerkt met deze nieuwe kijk op leren. Maar juist binnen organisaties en voor oudere medewerkers is de groeimindset hard nodig. Deze kaartenset geeft leidinggevenden, HR-functionarissen, maar ook coaches, trainers en andere begeleiders een middel in handen om het gesprek over de mindset te voeren.

Ontwikkel je mindset bestaat uit 42 kaarten die mensen stimuleren om hun groeimindset aan te zetten. Iedere kaart bestaat uit een mooie foto en een krachtige vraag die je lerend vermogen versterkt.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Espérance Blaauw

Als docent pedagogiek / didactiek miste Espérance Blaauw het instrument om studenten zowel te inspireren als te laten focussen op hun talenten. Denkend vanuit inspiratie en plezier ontwikkelde zij de coachkaarten als speels instrument om in gesprek te gaan over talent, ambitie & visie. Al gauw bleken de coachkaarten niet alleen voor het onderwijs goed te werken. Ook in het bedrijfsleven, de zorg en andere sectoren zijn de coachkaarten een prachtig hulpmiddel om inspiratie te krijgen en richting te bepalen. Vanuit haar eigen passie voor talentontwikkeling, leert Espérance organisaties te werken op basis van hun eigen talenten, ambities en visie.