Uitgesproken Hongaars Bekijk groter

Uitgesproken Hongaars

Verkrijgbaar

Geactualiseerde 3de druk van de uitspraakcursus Hongaars. De geluidsopnamen staan nu op een bijbehorende website.

Meer details

45,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2012, 3de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 112p.

Meer informatie

Het Hongaars is een taal die totaal anders klinkt dan het Nederlands, en die je hier bovendien niet zo vaak tegenkomt. Daarom is deze uitspraakcursus voor veel cursisten Hongaars een zeer welkom hulpmiddel. Uitgesproken Hongaars is een uitspraakcursus die bestaat uit een boek en een website met geluidsopnamen. Ook zijn de leesteksten en de uitwerkingen van de oefeningen uit de Hongaarse Taalcursus via deze website te beluisteren.

Samen met de Taalcursus Hongaars vormt Uitgesproken Hongaars een complete cursus voor iedereen die Hongaars wil leren, onder leiding van een docent of door zelfstudie.

Deze derde druk is geactualiseerd en aangepast aan de herziene uitgave van de Hongaarse taalcursus. Verder staan de uitspraakoefeningen en de luisterteksten op een website in plaats van op een cd-rom.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Maria Ballendux-Bogyay

Mária Ballendux-Bogyay geeft al vele jaren cursussen Hongaarse taal en cultuur, onder andere aan het bedrijfsleven en aan de volksuniversiteit. Zij schreef ook Hongaars-Nederlandse bespiegelingen overbruggen van een culturele kloof bij sociale en zakelijke contacten en de Hongaarstalige tegenhanger hiervan.