De sociaal ondernemer Bekijk groter

De sociaal ondernemer

Verkrijgbaar

Een compact en handzaam praktijkboekje voor mensen die maatschappelijke kwesties op een ondernemende manier willen aanpakken.

Meer details

16,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2019, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 192p.

Meer informatie

De sociaal ondernemer is een compact en handzaam praktijkboekje voor mensen die maatschappelijke kwesties op een ondernemende manier willen aanpakken. Veel verschillende kanten van sociaal ondernemerschap worden besproken aan de hand van vier rubrieken: Wat, Hoe, Met Wie en Waarheen. Meer dan 100 adviezen, modellen en overzichten worden afgewisseld met aansprekende voorbeelden en actuele thema’s.

De sociaal ondernemer is een praktisch naslagwerk en inspiratiebron voor studenten en professionals die te maken krijgen met sociaal ondernemen in een stage, minor, praktijkopdracht of in het werkveld. Handig ook als houvast bij het schrijven van scripties en verslagen.

De sociaal ondernemer maakt deel uit van de succesvolle reeks Coutinho-praktijkboeken voor professionals.

Dit praktijkboekje is geschreven voor hbo-studenten Social Work, Toegepaste Psychologie, paramedische opleidingen en verpleegkunde. Het kan ook nuttig zijn voor studenten economie, ondernemerschap en bestuurskunde. Daarnaast is deze uitgave interessant voor ondernemers en beleidsmedewerkers.

Gerelateerde titels

Downloaden

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Marianne Dagevos

Marianne Dagevos is zelfstandig onderzoeker, tekstschrijver en gastdocent, gespecialiseerd in sociaal ondernemerschap en maatschappelijke vernieuwing.