Nieuw Het enge avontuur van Kiki en Koen Bekijk groter

Het enge avontuur van Kiki en Koen

Een verhaal over hoe je kunt herstellen van een angstige ervaring

9789085601968

Verkrijgbaar

Dit therapeutische kinderboek stelt ouders en kinderen in staat over een angstige gebeurtenis te praten. Na het verhaal volgt goede begeleiding voor volwassenen om hun kind te kunnen helpen.

Meer details

21,90 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Niño (imprint van SWP)
Jaar van uitgave 2022, 1ste druk
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 56p.

Meer informatie

Op een zonnige dag zien Koen het konijn en zijn vriendinnetje Kiki de kat iets heel engs als ze in het bos bloemen plukken.
Het lukt die twee om te ontsnappen, maar na afloop voelt Koen zich niet meer veilig. Zijn lichaam voelt een beetje anders aan en hij krijgt akelige dromen. Zijn vriendinnetje Kiki maakt zich zorgen over Koen – hoe kan ze haar vriendje helpen? Gelukkig is de wijze juf Uil er voor hen.

Dit therapeutische kinderboek stelt ouders en kinderen in staat over een angstige gebeurtenis te praten. Na het verhaal volgt goede begeleiding voor volwassenen om hun kind te kunnen helpen. Er wordt gekeken naar hoe je lichaam en de manier waarop je je voelt door angstige belevenissen verandert. Ook wordt uitgelegd hoe je je lichaam kunt gebruiken om te herstellen.

Gerelateerde titels

Auteurs

Anne Westcott

Anne Westcotts leven is gericht op het helpen van mensen (jong en oud) die moeite hebben met begrijpen dat hun lichaam hun verborgen krachten geeft. Ze is klinisch sociaal werker en psychotherapeut en woont met haar man en twee dochters in Concord, Massachusetts. Ze is graag buiten om te sporten, het maakt haar niet uit wat voor weer het is.


C.C. Alicia Hu

C.C. Alicia Hu groeide op met manga (stripboeken) in Taiwan. Zo kwam ze achter het geheim van nieuwe dingen leren door naar de combinatie van woorden en plaatjes te kijken. Daarom vindt ze het leuk om verhalen als deze in de serie te maken. Ze is psycholoog met praktijken in Moscow, Idaho en Pullman in de staat Washington. Ze werkt ook graag met eenvoudige lichamelijke oefeningen om mensen zich beter te laten voelen.