Breedbekkikker Bekijk groter

Breedbekkikker

9789085601685

Verkrijgbaar

Kikker kan minder goed praten en gaat met slang op zoek naar wat hij wel goed kan. Dit boekje helpt kinderen na te denken over hun sterke eigenschappen en sterkt hun zelfvertrouwen.

Meer details

16,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Niño (imprint van SWP)
Jaar van uitgave 2022, 1ste druk
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 32p.

Meer informatie

Breedbekkikker heeft een hele grote mond, maar er was bijna niemand die hem goed verstond. Daar is hij een beetje verdrietig om. Gelukkig kan de slimme slang, die zelf slist, hem wel verstaan. Slang vertelt hem dat er nog meer dieren zijn zoals zij: dieren die ook minder goed kunnen praten, maar iets anders juist heel goed kunnen. Zal Breedbekkikker ook ontdekken wat hij goed kan?

Dit boek helpt kinderen om na te denken over hun sterke eigenschappen. Ook al kunnen ze sommige dingen minder goed, ze zijn vast goed in iets anders. De zoektocht daarnaar sterkt hun zelfvertrouwen.

Gerelateerde titels

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Bernadette Vermeij

Bernadette Vermeij heeft Algemene Taalwetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft zich gespecialiseerd in de Nederlandse Gebarentaal en taalontwikkelingsstoornissen. Aansluitend heeft ze de Logopedie opleiding aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. Sinds 2005 werkt Bernadette als onderzoeker bij de NSDSK: een stichting die richt op de behandeling aan dove en slechthorende kinderen en kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Naast haar werk als onderzoeker, heeft zij bij de NSDSK gewerkt als logopedist en gaf behandeling aan dove en slechthorende kinderen. Zij houdt zich bezig met taal, taalontwikkelingsproblemen en het stimuleren van de taalontwikkeling bij kinderen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Dat maakt dat ze het belangrijk vindt om waardevolle middelen te bieden die kinderen stimuleren in hun taalontwikkeling en waar zij plezier aan beleven, zoals kinderboeken.


Van dezelfde auteur:

Gitte Spee

Gitte Spee (1950, Surabaja, Indonesië) verhuisde naar Nederland toen ze elf was. Na de Gerrit Rietveld Akademie deed ze nog een half jaar een post graduate op St. Martins Art College in Londen en later een animatiecursus op de Royal College of Art, ook Londen.
Haar boeken zijn in vele landen verschenen, o.a. Zweden, Frankrijk, Japan, Duitsland. Ze woont nu in het mooie Laren. Daar staat ook haar atelier, met uitzicht op hoge bomen, eekhoorntjes en egels.