Wat kun je doen als je gewoontes wilt afleren Bekijk groter

Wat kun je doen als je gewoontes wilt afleren

Een help-oefenboek voor kinderen

9789085600640

Verkrijgbaar

Met sprekende voorbeelden, levendige illustraties, en stap-voor-stap-instructies helpt dit boek kinderen gewoontedoorbrekende strategieën aan te leren.

Meer details

19,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Niño (imprint van SWP)
Jaar van uitgave 2018, 2de druk
Bindwijze grote paperback
Aantal pagina's 72p.

Meer informatie

Nagelbijten. Duimen. Aan je haar draaien. Aan korstjes peuteren. Op je shirt kauwen. Heb jij een gewoonte waar je niet mee op kunt houden? Een gewoonte waar je je voor schaamt of waardoor je in de problemen komt?

Als dat zo is, sta je niet alleen. Heel veel kinderen hebben een gewoonte die ze graag kwijt zouden zijn. Maar gewoontes zijn sterker dan wensen. Ze houden je vast in hun greep. Zelfs als je los wilt breken, kun je dat niet. Tenzij je de sleutels hebt.

Wat kun je doen als je gewoontes wilt afleren geeft de sleutels om te ontsnappen aan een heleboel vervelende gewoontes. Met sprekende voorbeelden, levendige illustraties, en stap-voor-stap-instructies helpt het kinderen gewoontedoorbrekende strategieën aan te leren. Waarbij alles wordt aangepakt, van nagelbijten en duimen tot shirtkauwen, haardraaien, en nog veel meer. Dit help-oefenboek is hét hulpmiddel om kinderen te leren hoe ze los kunnen breken uit hun gewoontes.

Wat kun je doen als je gewoontes wilt afleren verschijnt in een serie help-oefenboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Met tekeningen van Bonnie Matthews.

Auteurs

Dawn Huebner

Dawn Huebner, Ph.D., is klinisch psycholoog in Exeter, New Hampshire. Ze heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en hun ouders.